Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 19.03.2021

Україна та Литва мають зосередитися на підтримці малого та середнього бізнесу

Україна та Литва мають зосередитися на підтримці малого та середнього бізнесу, що допоможе покращити складне становище економік унаслідок коронавірусної пандемії.

Про це сказав Президент Литовської Республіки Гітанас Науседа під час участі у форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава» спільно з Президентом Володимиром Зеленським, передає кореспондент Укрінформу.

«Україна та Литва мають дуже складне становище. З одного боку, маємо безпрецедентну пандемію коронавірусу і потребу захистити наших громадян і врятувати їхнє життя. З другого боку, маємо нагоду вийти з пандемії сильнішими ніж будь-коли. Нам треба зробити економіки життєздатнішими, піднести добробут наших громадян. Особливу увагу треба приділяти малим та середнім підприємствам. Переважна більшість робочих місць і доданої вартості створюється малими та середніми підприємствами. Це все відноситься до України так само, як і до Литви», – сказав Науседа.

Він додав, що економічні зв’язки між Україною та Литвою останніми роками лише розширюються.

«Я плекаю надію, що навіть за цієї тяжкої доби, наші двостронні зв’язки зміцнюватимуться ще більше…Ми маємо добру нагоду посилити нашу співпрацю в енергетиці, логістиці, інженерній справі, в інших сферах», – додав він.

Крім того, Президент Литви наголосив, що масова вакцинація у світі приведе до виходу із зони турбулентності світової економіки.

Як повідомляв Укрінформ, 18-19 березня в Україні з офіційним візитом перебуває президент Литви Гітанас Науседа.