Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.06.2021

Курс на Туреччину: Corum Group і Imbat Madencilik підписали перший контракт

Найбільший виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні Corum Group виходить на ринок Туреччини. Перший контракт укладено з провідною вугледобувною компанією Imbat Madencilik на пілотну поставку секцій кріплення КД90Т 17,5/28.

Вихід на нові ринки – один з ключових напрямків компанії, затверджених у рамках прийнятої стратегії розвитку до 2030 року. Спираючись на свій досвід розробки індивідуальних продуктів під потреби клієнтів і широкий продуктовий портфель, Corum поставив ціль – налагодити постачання гірничо-шахтного обладнання на ринки Туреччини та Індії.

«Укладення контракту з Imbat Madencilik – це оцінка якості продукції нашої компанії та підтвердження високої кваліфікації співробітників. Через гірничо-геологічні особливості в Туреччині, видобуток вугілля пов’язаний із іншими небезпечними і складними викликами, ніж в Україні. Тому на першому плані – безпека праці та сучасні технологічні рішення, – зазначає Олег Нестеренко, директор Corum Trading. – А техніка Corum Group, завдяки інноваціям і постійному вдосконаленню, якраз і орієнтована на ефективну та безпечну роботу шахтарів. Тому нам під силу вирішувати найскладніші завдання. Corum Group – український бізнес з європейським сервісом, якому довіряють національні та міжнародні партнери».

Фахівці інженерно-технічного центру Corum Group оптимізували конструкцію кріплення КД90Т 17,5/28 під умови клієнта і погодили технічні умови проведення випробувань. Кріплення будуть виготовлені на одному з підприємств компанії «Корум Дружківський машинобудівний завод». Відвантаження секцій клієнту планується вже цього літа.

«Imbat Madencilik – приклад для наслідування, коли мова йде про розробку довгих забоїв у Туреччині. Ми постійно шукаємо інновації та вдосконалення. Компанія Corum Group має великий досвід у галузі машинобудування. Експерти Corum приділили багато уваги питанням, які виникають із нашим поточним парком механізованих кріплень із Польщі та Китаю, ставили запитання про проблеми та пропонували способи їх усунення. Ось чому ми вирішили спробувати і протестувати продукцію Corum», прокоментував укладення угоди генеральний менеджер Imbat Madencilik, Yavuz Burbut (Явуз Бурбат).

Довідка:

CORUM GROUP – найбільший виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, який входить до складу енергетичної компанії ДТЕК Енерго.

CORUM GROUP об’єднує машинобудівні активи ДТЕК Енерго, а це підприємства в Харкові, Дружківці, «Корум Шахтспецбуд», сервісна компанія Corum Repair, а також зарубіжні торгові компанії і представництва. Ключові клієнти компанії – 14 найбільших видобувних холдингів, активи яких налічують 150 шахт і кар’єрів. Техніка Corum Group працює на гірничодобувних підприємствах в 15 країнах світу.

IMBAT MADENCILIK – турецька гірничодобувна й енергетична компанія. Керує шахтою бурового вугілля IMBAT, a також вугільноочисним заводом. У компанії працює 4250 шахтарів і 240 чоловік технічного персоналу. Виробнича потужність шахти становить 4,5 млн тонн вугілля на рік. IMBAT MADENCILIK – веде процес переходу від традиційної системи виїмки на повністю механізовану. За рахунок цього планується досягти збільшення видобутку до 6 млн тонн вугілля на рік.

www.corum.com