Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 08.02.2021

Українська ІТ-компанія відкрила представництво у Казахстані

У січні 2021 року в Казахстані відкрили представництво української компанії Soft.farm з розробки програмного забезпечення для аграріїв.

Про це пише agronews.ua.

«Soft.farm й далі рухається та освоює нові горизонти. 2021 рік не став винятком. Ми виходимо на нові ринки. І початок цього року пов’язано у нас з дружньою для України Республікою Казахстан», – повідомили представники компанії.

Наголошується, що Казахстан – держава, яка розташована в двох частинах світу, на кордоні Європи та Азії, велика частина країни знаходиться в Азії, менша – у Східній Європі. 23% території країни придатні для землеробства, 70% для тваринництва. А Програмне Забезпечення Soft.farm містить два напрямки: рослинництво та тваринництво і відмінно вписується в реалії цієї країни.

Вихід на новий ринок – це не тільки можливість розширити географію запровадження наших агротехнологій, а й продемонструвати якість вітчизняного продукту у пострадянських країнах.

«Для нас це позитивні тенденції для подальшого розвитку і прагнення тільки поліпшити наш продукт і розширювати напрямки. Цінова політика для ринку Казахстану залишається такою ж помірною і адекватною, як і для ринку України, при цьому не втрачаючи якості сервісу», – розповів директор з продажу програмного забезпечення компанії Soft.farm Сергій Максименко.

Український сервіс здатен планувати сівозміни, виявляти проблемні зони на полях, прогнозувати врожайність, передбачати витрати добрив та економію посівного матеріалу, вітчизняним виробникам дозволяє вести електронний моніторинг вологості ґрунту, вологості листя, щільності орного шару, розшарування насіння у борознах. Окрім того, програмне забезпечення Soft.farm використовується і в напрямку тваринницва.