Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 02.07.2021

Українська торговельна місія відвідає Грузію у липні

З 20 до 24 липня 2021 року відбудеться діловий візит українських представників бізнесу до Тбілісі, Батумі та Поті. Делегацію очолює заступник міністра економіки, торговий представник України Тарас Качка. 

Організатори візиту: Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA).

В межах візиту запланована низка зустрічей з представниками бізнесу та бізнес-асоціацій Грузії, Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії, Національного агентства зі стандартизації та метрології Грузії, керівництвом морського порту Поті. Попередня Програма візиту додається нижче. У відповідності до окремих запитів можуть бути організовані індивідуальні зустрічі.

Чому Грузія?

  • Країна є чистим нетто-імпортером практично усіх груп товарів. У 2020 році імпорт перевищив в 2,5 рази експорт і склав понад $6 млрд.
  • Країна має величезний транзитний потенціал для українських товарів, що прямують до країн Центральної та Південно-Східної Азії та Близького Сходу. Розвинута логістична інфраструктура та конгруентні ставки.
  • Зона вільної торгівлі з Китаєм та участь в Конвенції ПанЄвроМед надають можливість розширити експорт вітчизняних товарів до країн цих регіонів.
  • Ліберальне оподаткування робить ефективним створення спільних підприємств для збільшення можливостей експорту українських товарів.

Подія відбувається за підтримки:  Мінекономіки України, МЗС України, Посольства України в Грузії, Офісу з розвитку підприємництва та експорту та Центру міжнародних ділових комунікацій.

Партнери візиту: ТПП Грузії та ТПП Аджарії.

Профіль учасників: експортери та імпортери товарів та послуг, логістичні та туристичні компанії, які зацікавлені в розширенні присутності в Грузії, вирішенні питань сертифікації товару, налагодження логістики до країн Азії та Близького Сходу.

З метою організації ділових зустрічей в межах візиту просимо заповнити анкету учасника візиту.

Організатори події забезпечують:

  • переліт Київ – Тбілісі, Батумі-Київ;
  • проживання в одномісному номері;
  • трансфери відповідно до Програми;
  • страхування;
  • організаційну підтримку.

Деталі щодо події дивіться на сайті UBTA. Кількість місць обмежена.

 

agropolit.com