Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 09.12.2022

Українські виробники органічної продукції отримали 560 тис. від Німеччини

170 українських виробників органічної продукції отримали від проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» та «Фонду майбутнього» 560 тис. євро допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики з посиланням на заступника міністра аграрної політики та продовольства Маркіяна Дмитрасевича.

«В рамках цієї кампанії фінансову допомогу отримали 170 підприємств – органічних виробників та організацій сектору. Загальна сума підтримки становила 560 тисяч євро», — сказав він.

Чиновник розповів, що проєкт «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» також надала експертну допомогу в процесі імплементації європейського законодавства у сфері органічного виробництва та сприяв організації навчання операторів ринку.

Як повідомляється, у наступному році учасники проєкту нададуть українській стороні портативні батареї аварійного живлення і надалі підтримувати впровадження органічного законодавства в Україні. Зокрема, у 2023 році будуть проведені практичні заходи з контролю у сфері органічного сільського господарства, буде продовжена підтримка підприємств та організацій, а також будуть реалізовані освітні проєкти.

Проєкт «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» реалізується з 2016 року.
У межах співпраці двосторонньої коопераційної програми Федеральне Міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини/BMEL надає підтримку країнам-партнерам у розбудові ефективного та ресурсозберігаючого сільського господарства та харчової промисловості.

Проєкт орієнтований на сприяння розвитку органічного сільського господарства та розбудову ефективного та ресурсозберігаючого сільського господарства в Україні.

Наразі триває друга фаза проєкту, яка має завершитися до кінця серпня 2023 року.

 

agropolit.com