Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 21.03.2023

Українських експортерів запрошують взяти учать у Ярмарку закупівель та постачальників для потреб ООН

З метою підтримки експортерів Міністерство закордонних справ України запрошує українські підприємства 28 березня взяти участь у Ярмарку закупівель та постачальників для потреб ООН (UN Procurement and Vendor Fair), який проводиться МЗС України спільно з ООН та Київською Торгово-промислової палатою.

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

Система ООН є найбільшим закупівельником серед міжнародних організацій із загальним обсягом щорічних тендерів в обсязі майже 30 млрд дол. США на рік, яка для підтримки своєї діяльності потребують товари і послуги як в Україні, так і по всьому світу.

На сьогодні українські підприємства вже мають успішний досвід укладення контрактів з Секретаріатом ООН та агенціями, програмами і фондами цієї міжнародної організації. Разом з тим, можливим є розширення участі українських компаній у постачанні товарів і послуг для потреб ООН.

В Україні агенції ООН, забезпечуючи надання значної за обсягом допомоги для гуманітарного реагування та відновлення, закупляють широкий спектр товарів та послуг, у тому числі сільськогосподарську продукцію, транспортні засоби, текстильні товари (дитячий одяг, ковдри, постільну білизну, рушники та інше), іграшки для дітей, меблі, офісне приладдя та обладнання, техніку, послуги з перевезення, станції і реагенти/хімікати для очищення води, системи моніторингу забруднення повітря, спеціалізоване рятувальне обладнання та приладдя для розмінування, паливо, медичне та реабілітаційне обладнання, обладнання для виробництва та зберігання електроенергії (генератори, батареї, інвертори, акумулятори, зарядні станції, трансформатори різної потужності, в тому числі промислові), засоби індивідуального захисту, обладнання та засоби для надання невідкладної допомоги, охоронне обладнання та послуги, обладнання та послуги з переробки відходів, стаціонарні лабораторії / або мобільні пристрої екологічного моніторингу, ІТ обладнання, тощо.

Крім того, агенції ООН замовляють послуги з проведення соціологічних опитувань, аналітичних досліджень, організації заходів та оренди приміщень, розробки медіаконтенту, графічного дизайну, друку рекламних матеріалів, розробка макетів, розробники відео та іншого медіаконтенту, послуги графічного дизайну, ІТ-послуги (розробка програм, вебсайтів, електронних платформ, баз даних та інше) та інженерні послуги, тощо.

Участь у заході є безкоштовною. Мова заходу українська та англійська.

https://forms.gle/pKnW6YR6zu9kgXo29.Формат заходу передбачає як особисту присутність учасників, так і можливість підключення онлайн через Zoom. Реєстрація для участі проводиться по 23 березня включно за посиланням.

Лист-підтвердження реєстрації із зазначенням формату участі та детальна інформація про подію будуть надіслані на електронну адресу.

 

agrotimes.ua