Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.02.2023

Український виробник труб відкриває новий цех в Ужгороді

Компанія “Сентравіс”, яка є одним із найбільших виробників безшовних труб в Європі, оголосила про відкриття нового виробничого цеху в Ужгороді. Очікується, що на підприємстві працюватиме близько 100 людей. У компанії зазначають, що запуск цеху на завершальному етапі. Дату відкриття наразі не повідомляють. До цього часу виробничі потужності компанії були тільки у Нікополі Дніпропетровської області.

Про запуск нового виробничого цеху в Ужгороді повідомила прес-служба компанії на офіційній сторінці у Facebook.

У компанії уточнюють, що в Ужгороді планують виробляти труби для паливних систем автомобілів. У цеху працюватиме автоматизована лінія виробництва, тому велику кількість робітників не залучатимуть.

“Зараз завершується робота щодо відкриття нового підприємства в Ужгороді, де працюватиме цех з виробництва трубок для паливних систем автомобілів.На новому підприємстві працюватиме близько 100 людей. За рахунок нової автоматизованої лінії мінімізується залучення людей у виробництво”, -йдеться у повідомленні.

За словами директора з продажів компанії “Сентравіс” Артема Атанасова, команда в Ужгороді уже завершує підготовку до запуску нового цеху.

“Запуск виробництва в Ужгороді на завершальному етапі. Команда завершує усі необхідні процеси”, – уточнив А.Атанасов.

Сентравіс одна із провідних компаній у світі в своїй сфері, це одне з найбільших в Європі спеціалізованих підприємств з виробництва безшовних нержавіючих труб. Продукція заводу застосовується в автомобілебудуванні, нафтохімічній та газовій промисловості, суднобудуванні, аерокосмічній галузі, атомній та тепловій енергетиці.

Раніше компанія повідомляла, що протягом 11 місяців 2022 року виготовила понад 10 тис. тонн безшовних труб і сплатила податків до бюджету на суму понад 230 млн грн.

Сентравіс продовжує роботу в Нікополі: наразі там працює гарячий та холодний цехи. Напередодні 2023 року «Сентравіс» створив холдингову компанію Top Groups у Швейцарії.

www.minprom.ua