Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.05.2019

“Укрхімтрансаміак” достороково відтранспортували перший мільйон тонн аміаку

Станом на 13 годину 26 хв 18 травня 2019-го року державне підприємство «Укрхімтрансаміак» достроково відтранспортувало один мільйон тонн аміаку рідкого через аміакопровід «Тольятті-Одеса». Це на 26 днів раніше, ніж планувалося (відтранспортування першого мільйону було передбачено 13 червня ц.р.) та на 18 днів раніше, ніж у минулому році.

Повідомляє прес-служба компанії.

Незважаючи на те, що аміак українського походження не транспортується аміакопроводом через відсутність власного вітчизняного виробництва,  ДП «Укрхімтрансаміак» вдалося досягти високих результатів з транспортування транзитного аміаку. До речі, вони є  найкращими, починаючи з 2014-го року.

Про це прозвітував департамент з питань транспортування та транзиту аміаку держпідприємства.

«Забезпечення безпечної, стабільної і безперебійної роботи аміакопроводу є вкрай важливим, адже ДП «Укрхімтрансаміак» – це вагомий об’єкт хімічної галузі, який має стратегічне значення для хімічної галузі та економіки країни в цілому. Серед основних факторів, які вплинули на випередження планів з транспортування, – злагоджена робота всього трудового колективу. Зростання обсягів також вдалося забезпечити за рахунок своєчасного проведення профілактичних й капітальних ремонтів, постійного підвищення кваліфікації наших фахівців та інших заходів», – зазначив  в.о директора Валентин Шліхта.

 

Довідково

ДП «Укрхімтрансаміак»  – стратегічно важливе для України підприємство і є одним з найбільших світових транспортувальників рідкого аміаку та оператором української ділянки магістрального аміакопроводу «Тольятті-Одеса». 

Магістральний аміакопровід – це унікальний у світі високотехнологічний комплекс, який функціонує як єдина транспортна система. Він призначений для транзиту і транспортування рідкого аміаку від заводів-виробників до ПАТ «Одеський припортовий завод» з метою подальшого його експорту на ринки Європи та Америки.