Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 29.10.2020

Укрпошта опублікувала навчальне відео для підприємців про вихід на Amazon

Компанія «Укрпошта» 28 жовтня оприлюднила безкоштовний освітній онлайн-курс для підприємців про старт продажів на міжнародному торговому майданчику Amazon.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі компанії.

Онлайн-курс здійснений в рамках спільного проєкту Укрпошти та програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

«Успішний бізнес повинен знаходити нові майданчики для експорту, або ж використовувати максимально переваги вже наявних сайтів електронної комерції. І Amazon – це величезна можливість», – зазначив керівник напрямку з просування експорту програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Душан Кулка.

Як пояснюють в Укрпошті, Amazon – найбільш популярний сайт електронної комерції у світі з 200 млн унікальних відвідувачів щомісяця. Така аудиторія покупців дозволяє 46% магазинам заробляти до $5 тис. на місяць. А 67% продавців починають заробляти вже у 1й рік. Найбільш популярними категоріями є електроніка, одяг та взуття, прикраси, товари для дому та кухні.

«Amazon дуже перспективний майданчик для українських підприємців… Amazon підходить як для того, щоб розпочати власну справу, так і для того, щоб масштабувати бізнес. За результатами опутування наших клієнтів, більше 30% з них роблять понад 100 відправлень на місяць. Це при тому, що майже 75% продавців – це організації з кількістю працівників до 10 осіб, часто 1-2 людини», – зазначила директорка Департаменту міжнародних операцій АТ «Укрпошта» Юлія Павленко.

У відео розповідається про саму платформу та моделі організації продажів, як обрати правильну нішу, зареєструвати магазин, як вивести гроші та багато інших секретів успішного онлайн-експорту. Весь курс доступний на YouTube каналі Укрпошти.

Як повідомляв Укрінформ, Укрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили серію освітніх роликів про можливості торгівлі на міжнародних інтернет-майданчиках: Amazon, ETSY, Shopify та eBay.