Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.04.2021

«Укрзалізниця» допустила «Електроважмаш» до ремонту локомотивів

АТ «Укрзалізниця» дозволила ПАТ «Електроважмаш» брати участь в оновленні рухомого складу. Про це йдеться в повідомленні на сайті заводу.

«Електроважмаш» отримав атестат акредитації терміном на один рік на право технічного обслуговування і ремонт тягового електрообладнання рухомого складу УЗ.

Підприємство отримало атестат філії «Науково-дослідного та конструкторсько-технологічного інституту залізничного транспорту» («НДКТІ») «Укрзалізниці».

Комісія «НДКТІ» в березні відвідала підприємство і перевірила виробництво на можливість виконання ремонту тягового електрообладнання в обсязі КР-1 і КР-2.

«Наявність атестата підтверджує можливість «Електроважмашу» здійснювати на високому рівні ремонтні роботи та технічне обслуговування тягового електрообладнання рухомого складу «Укрзалізниці». Документ дає право заводу брати участь у тендерах компанії. Атестат поширюється на номенклатуру виробництва «Електроважмашу». За умови налагодження взаємовигідного партнерства ми плануємо розглянути можливість виконання ремонтів номенклатури сторонніх виробників», – наголосив генеральний директор «Електроважмаш» Віктор Бусько.

Інвентарний парк локомотивів УЗ становить майже 3600 одиниць, з яких тепловозів – 1961 одиниць, електровозів – 1628 одиниць.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» у 2021 році планує побудувати 3 тис. вантажних вагонів. Очікується, що інвестиції становитимуть 3,63 млрд грн. Разом з тим залізничний перевізник у 2021 році планує капітально відремонтувати на власних виробничих потужностях 313 локомотивів.

За підсумками першого кварталу локомотивне депо «Нижньодніпровськ-Вузол» регіональної філії «Придніпровська залізниця» «Укрзалізниці» виконало 105 поточних ремонтів локомотивів, що майже на чверть більше плану. Загалом за перший квартал «Укрзалізниця» виконала 1270 поточних ремонтів локомотивів, що на 20% більше плану.

«Електроважмаш» – одне з найбільших машинобудівних підприємств України. Воно є масштабним металоспоживачем. Компанія спеціалізується на виробництві гідрогенераторів, турбогенераторів для ТЕС і АЕС, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, тягового електрообладнання для залізничного та міського транспорту. Завод співпрацює з партнерами в 50 країнах.

gmk.center