Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.11.2020

Уряд схвалив Спільну заяву про продовження співробітництва між Україною та Німеччиною в рамках програми “Fit for Partnership with Germany”

11 листопада 2020 року, Кабінет Міністрів України схвалив проект Спільної заяви про подальше співробітництво між Урядами України та Федеративної Республіки Німеччина за Програмою Федерального міністерства економіки та енергії Німеччини для менеджерів “Fit for Partnership with Germany”.

Програма є інструментом підтримки малого та середнього бізнесу та сприяє їхньому виходу на глобальні ринки. Участь у Програмі відкриває для українських підприємців й менеджерів можливість підвищити кваліфікацію, набути нових компетенцій у сфері ведення бізнесу та здійснення зовнішньоекономічної діяльності. Крім того, учасники матимуть можливість встановити ділові контакти з німецькими та іншими іноземними партнерами, що сприятиме просуванню української продукції та послуг на міжнародних ринках.

Співробітництво України та Німеччини в рамках Програми здійснюється впродовж 18 років. Підписання Спільної заяви дозволить продовжити реалізації Програми до кінця 2022 року.

Докладніше про Програму та як до неї долучитись читайте за посиланням: https://bit.ly/3llu8UU

Довідково 

У рамках двостороннього співробітництва між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) за дорученням Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини реалізують Програму для менеджерів “Fit for Partnership with Germany”. Розпочався проект із Спільної заяви Урядів щодо підтримки Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва України від 6 грудня 2001 року, яка була доповнена Спільними заявами від 20 лютого 2004 року, від 9 листопада 2007 року, від 30 серпня 2010 року, від 23 травня 2013 року та від 20 липня 2017 року, термін якої завершився у 2019 році. Наразі у всесвітній Програмі “Fit for Partnership with Germany” беруть участь 19 країн світу.

Джерело: Урядовий портал.