Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.12.2021

В Мінагрополітики відбулося засідання робочої групи з питань розвитку молочної галузі

14 грудня, під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького проведено засідання робочої групи з питань розвитку молочної галузі.

Участь у засіданні взяли представники галузевих асоціацій з виробництва молока, переробних підприємств, наукових установ, провідних експертів галузі, а також Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, Офісу Президента України та обласних державних адміністрацій.

Представником Асоціації виробників молока було ініційовано обговорення щодо напрацювання пропозицій стосовно розроблення стратегічного документу з розвитку молочної галузі до 2030 року та відповідного плану дій.

«Наше завдання згуртувати всі галузеві об’єднання для підготовки реалістичної та дієвої програми розвитку молочного сектору та переробної галузі до 2030 року. Ми маємо активно попрацювати над цим документом, щоб це була фактично дорожня карта розвитку галузі з конкретною концепцією та планом дій», – зазначив Тарас Висоцький.

Крім того, учасниками було розглянуті питання стану молочної галузі України, світової молочної галузі та перспективи України на ринку, зниження ПДВ на молочну продукцію та інше.

За результатами засідання було домовлено опрацювати відповідні пропозиції та зауваження спрямованих на вирішення вищезазначених питань.

minagro.gov.ua