Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.12.2020

В Україні побудували цех із виробництва фруктових наповнювачів за 6 млн євро

На Вінниччині побудували цех із виробництва фруктових наповнювачів. Потужності дозволять виробляти близько 4 тис. тонн продукції.

Про це повідомляє agronews.ua, пише ШоТам.

Зазначається, що вартість проєкту складає близько 6 млн євро.

Планове введення в експлуатацію підприємства – кінець грудня 2020, початок 2021 року.

Що відомо про будівництво?

Будівництво нових потужностей розпочала з червня 2019 року група компаній, які об’єднані під TM FRUKTONA. Компанія спеціалізується на вирощуванні, збиранні, переробці та продажі свіжих і заморожених ягід, фруктів, овочів та їх похідних, грибів та зерняткових.

Частину коштів вінницьким підприємцям надали у рамках спільної програми з ЄС та Європейським інвестиційним фондом для підтримки українського бізнесу.

“Виробництво фруктових наповнювачів дозволить поглибити переробку ягід та фруктів, що в свою чергу підвищить рентабельність виробництва та зменшить її сезонність. Фруктовий наповнювач має підвищений вміст цілісних ягід, які рівномірно розподілені по всій його масі. Застосовується в кондитерській промисловості, виготовленні заморожених напівфабрикатів, молочних продуктах, виробництві дитячого харчування. Новітнє обладнання австрійського виробництва ZETA дозволить виготовляти 4500 тонн/рік фруктових наповнювачів”, – повідомляє пресслужба компанії.

Також на підприємстві планують започаткувати виробництво дитячого харчування.