Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.12.2020

В Україні запустили венчурний фонд із бюджетом $100 млн

Інвестиційна компанія Quarter Partners створила в Україні венчурний фонд QPDigital зі $100 млн для підтримки стартапів в галузі розробок ігор, блокчейна, IT-логістики і medtech.

Про це пише ШоТам із посиланням на tech.liga.net.

Зазначається, що фонд планує інвестувати в стартапи на ранніх стадіях: від pre-seed до раунду А. В обмін на інвестиції фонд розраховує отримати від 10% до 25% залежно від розмірів фінансування стартапу і його оцінки.

“Наше ключове завдання – довести стартапи до раунду У з максимальною оцінкою і стійкою бізнес-моделлю”, – говорить Денис Вальвачев, CEO і керуючий партнер QPDigital.

Для отримання інвестиції стартап повинен представити бізнес-модель, протестувати продукт на потенційних споживачах і розробити дорожню карту на два роки, включаючи план виходу на інші ринки. Крім цього, фонд розглядатиме досвід і якість команди, наявність цінності продукту для клієнтів і розмір потенційного ринку.

У QPDigital орієнтуються на стартапи у сфері IT-логістики, геймдева, блокчейна і штучного інтелекту. Фонд уже інвестував $2,6 млн в шість стартапів: ІІ-платформа Watched, медичний онлайн-хаб Doc.UA, платформа WareTeka для продажу і оренди складів, сервіс хмарних рішень ABM Cloud, medtech стартап Racoon.Recovery і сервіс для оптимізації роботи з великими даними Datriсs.

Нагадаємо, Український фонд стартапів обрав переможців 17-го пітчу.

Як ми повідомляли раніше, український додаток для заміни обличчя на відео отримав $5,5 млн інвестицій.