Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.12.2021

Венедіктова обговорила в США захист інвестицій та інтелектуальної власності

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова обговорила із заступником Торгового представника США Джеймі Вайтом захист інвестицій та інтелектуальної власності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Під час візиту до США Венедіктова зазначила, що в Офісі генпрокурора ще з минулого року працює спеціалізований підрозділ, який займається протидією незаконному тиску на бізнес.

«За цей час напрацьовано більше шести десятків успішних кейсів із захисту інвестицій. До прикладу, завдяки роботі цього підрозділу американське підприємство прийняло рішення про інвестування в нашу державу та створення близько 10 тисяч робочих місць. Ми активно працюємо із Американською торговельною палатою в Україні і конструктивний діалог та спільна робота сприяють утвердженню верховентсва права і комфортному бізнес-клімату», – зазначила генпрокурор.

За її словами, важливою складовою безпечного ведення бізнесу, безперечно, є захист від протиправної діяльності у сфері інтелектуальної власності, якому в Офісі генпрокурора також приділяють увагу.

Торгове представництво США готове долучитися до проведення тренінгів та підвищення кваліфікації українських прокурорів у цьому напрямі.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Ірина Венедіктова обговорила із представниками Державного департаменту США питання протидії корупції та реформ кримінальної юстиції.

 

www.ukrinform.ua