Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.06.2020

Відновлюється пропуск у «Станиці Луганській» та «Мар’їнці»

Зокрема, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та «Мар’їнка» щоденно буде здійснюватися пропуск з 11.00 до 14.00. З міркувань безпеки за півгодини до завершення зазначеного часу допуск осіб на територію КПВВ для перетину лінії розмежування буде суттєво обмежений.

Враховуючи регламентований час здійснення пропуску пріоритет буде надаватись громадянам, що слідують з причин соціально-гуманітарного характеру, у разі наявності підтверджуючих документів, та особам, які слідують для складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Для перетину лінії розмежування в КПВВ громадяни будуть допускатися із засобами захисту органів дихання. Одночасно у контрольних пунктах зможе перебувати така кількість осіб, що забезпечить дотримання соціальної дистанції.

Крім того громадяни, що слідують з тимчасово окупованої території України, будуть проходити безконтактний температурний скринінг тіла та опитування на предмет контактування з хворими на COVID-19. Варто врахувати, що ця категорія громадян (крім тих, хто прибуває для участі в ЗНО) буде пропускатись лише за умови згоди на проходження самоізоляції, з використанням єдиного електронного сервісу «Дій вдома», або обсервації.

Варто зауважити, що пропуск українською стороною особи не гарантує можливість перетинання нею лінії розмежування. Нерідко проросійські бойовики повертали таких осіб.  Аби не наражати себе та своїх близьких на небезпеку, громадянам рекомендуємо утриматися від перетину лінії розмежування без необхідності.

Джерело: Урядовий портал.