Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.02.2020

Вкрай необхідно, щоб законопроект про Національну інвентаризацію лісів був прийнятий якнайшвидше

3 лютого відбулася зустріч Голови Державного агентства лісових ресурсів України Андрія Заблоцького з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку – асоційованим директором ЄБРР Бачелар-Бакал Флоранс, заступником Голови ЄБРР в Україні Лесею Кузьменко, провідними банкірами та експертами ЄБРР в Україні.

Під час зустрічі Андрій Заблоцький поінформував про започатковані Держлісагентством, на виконання доручень Президента України та Уряду, заходи щодо боротьби з незаконними рубками та обігом деревини, провадження електронного обліку деревини для всіх лісокористувачів, експериментального проекту електронних аукціонів з реалізації деревини та ін.

Особлива увага була приділена питанню проведення Національної інвентаризації лісів в Україні.

Голова Держлісагентства підкреслив, що зараз у Парламенті чекає на прийняття законопроект №2379, який дасть законодавчі можливості розпочати Національну інвентаризацію лісів. «Нам вкрай необхідно, щоб цей Закон був прийнятий якнайшвидше. Загалом, за допомогою НІЛ, зможемо мати актуальну інформацію про українські ліси», – наголосив Андрій Заблоцький.

Також сторони обговорили можливість допомоги ЄБРР у проведенні Національної інвентаризації лісів в Україні.

Окрім того, було обговорено низку інших проектів Держлісагентства, до яких може долучитися ЄБРР.