Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.10.2022

Які товари з’являться на «українських полицях» у супермаркетах ЄС та США

«Українські полиці» у супермаркетах світу привабили вже понад 60 виробників.

Проєкт Ucare by FoodTech Shelf за перші два тижні отримав понад 60 заявок від українських виробників, які хочуть експортувати свою продукцію до Європи та США. Серед них є й дуже відомі компанії, які виробляють попкорн, морозиво, каву, випічку, цукерки та навіть рослинне м’ясо.

Про це повідомляє пресслужба UCARE.

Одразу після старту проєкт викликав зацікавленість українських виробників — у перші три дні на сайті Ucare by FoodTech Shelf зареєструвалося понад 30 компаній. Станом на середину жовтня, зібрано вже 63 заявки.

UCARE допомагає налагодити зв’язки виробників продуктів харчування з ритейлерами в Європі та США, створюючи в закордонних супермаркетах спеціальні «українські полиці». Усі заявки від виробників із контактами та каталогом продукції проходять верифікацію фахівцями проєкту. Після цього виробник отримує від UCARE листа з файлом-специфікацією, де він вказує повну інформацію про свою продукцію. Далі товар опрацьовують і компонують в єдину базу.

Продукція повинна бути вироблена в Україні та привабливо упакована, має відповідати вимогам США та ЄС. Західні ринки і ритейл дуже піклуються про безпеку продуктів, представлених на продаж, а це означає, що у разі зацікавленості мережі виробник має забезпечити всю необхідну сертифікацію і можливо пройти аудит підприємства.

Проєкт ставить собі за мету стати «містком» між торговими мережами та виробниками. Логістика, зберігання товару, маркетинг, операційна робота, перемовини про поставки здійснюються силами UCARE.

Частину прибутку команда спрямує на благодійність, а також на підтримку українських проєктів у сфері FOOD TECH.

 

agrotimes.ua