Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.12.2019

Європейська Комісія під час засідання Колегії ухвалила «Зелену угоду»

Європейська Комісія під час засідання Колегії ухвалила «Зелену угоду» – пакет заходів, спрямованих на модернізацію економіки та соціальної сфери відповідно до мети перетворення Європи у «кліматично дружній» континент до 2050 року. 

Про це повідомляє Укрінформу.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн представила документ під час брифінгу в Єврокомісії та під час пленарного засідання Європарламенту.

«Європейська «Зелена угода», з одного боку, є нашим баченням кліматично-нейтрального континенту до 2050 року, а з іншого – дуже конкретною дорожньою картою досягнення цієї мети. Це «50 дій до 2050 року». Наша мета – примирити економіку з нашою планетою, знайти баланс між шляхом, яким ми виробляємо і споживаємо, з ресурсами нашої планети, і примусити такий підхід працювати для нашого народу», – наголосила президент Єврокомісії.

Вона зауважила, що європейська «Зелена угода», з одного боку, має на меті скорочення шкідливих викидів, а з іншого – піклується про створення нових робочих місць та розвиток інновацій.

Окремо наголосила, що ніхто не має залишитися позаду, і перехід до нової економічної моделі або буде працювати для всіх, або не відбудеться взагалі. З огляду на це, важливою складовою європейської «Зеленої угоди» є справедливий перехідний механізм. Єврокомісія має амбітні плани мобілізувати 100 мільярдів євро, які будуть спрямовані на підтримку найбільш вразливих регіонів та секторів європейської економіки.

Президент наголосила, що європейська «Зелена угода» є запрошенням для всіх до участі.