Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 19.09.2022

За пів року Українське дунайське пароплавство перевезло понад три тисячі контейнерів

З початку відновлення контейнерних перевезень ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» транспортувало своїм флотом майже 3,3 тис. контейнерів.

Про це повідомив генеральний директор ПрАТ «УДП» Дмитро Москаленко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За пів року перевезено контейнерів в об’ємі 3298 TEU. Під контейнерний напрям задіяно 12 суден (відкритих барж та суховантажних суден-штовхачів)», — йдеться в повідомленні.

За словами Москаленка, перші контейнерні перевезення флотом УДП розпочалися майже пів року тому в якості експерименту. Вже наприкінці травня вдалося сформувати перший контейнерний караван у складі самохідного судна «Капітан Ширков» і п’яти барж. Починаючи з серпня, підприємство повністю перейшло на роботу у режимі контейнерних караванів.

Наразі підприємство перевозить на експорт метали, соняшниковий шрот та масло, алкогольні вироби, молоко, деревообробну продукцію, горох, зерно насипом. Серед імпортних вантажів — електроніка, труби, запчастини до агарної техніки, автомобільні покришки, рис та інші харчові продукти.

У рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН балкери УДП перевезли близько 600 TEU контейнерів з гуманітарними вантажами.

Як повідомлялося, УДП переходить на нову систему контролю за витратами палива — судна підприємства обладнають системою контролю даних.

 

www.ukrinform.ua