Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.12.2020

Запрошуємо на презентацію та обговорення проекту нової Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні

17 грудня 2020 р. о 14.00 у рамках IX Форуму розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій», організованого ІСАР «Єднання», відбудеться презентація проекту Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2026 роки.

Проект Стратегії розроблено утвореною Секретаріатом Кабінету Міністрів робочою групою, до складу якої увійшли представники інститутів громадянського суспільства та органів виконавчої влади, із залученням широких кіл громадськості, науковців, експертів, представників міжнародних організацій.

Протягом липня – грудня цього року під час підготовки проекту Стратегії Секретаріатом Кабінету Міністрів вже організовано і проведено 36 заходів за участю громадськості: засідань робочої групи та її підгруп, регіональних онлайн обговорень у форматі світового кафе, узгоджувальних та тематичних зустрічей і нарад.

Доопрацьований за результатами зазначених заходів проект Стратегії буде представлено під час Форуму співкоординаторами тематичних підгруп робочої групи. Після представлення основних положень проекту Стратегії відбудеться його обговорення (текст доступний за посиланням https://bit.ly/3m4MGbP).

Цьогоріч Форум розвитку громадянського суспільства відбудеться у форматі всеукраїнського телемарафону. Для участі у заході та отримання доступу до платформи, на якій транслюватимуться всі заходи Форуму, в тому числі і презентація проекту Стратегії, необхідно зареєструватися за формою: https://bit.ly/37TT0xF. Після реєстрації впродовж кількох днів на зазначену у формі адресу електронної пошти буде надіслано повідомлення про підтвердження участі та надано доступ до платформи.

Джерело: Урядовий портал.