Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 17.02.2022

Завод ім. Малишева заявляє про рекордний за три роки обсяг замовлень

На початок 2022 року загальна сума підписаних контрактів перевищила 3,4 млрд грн

Державне підприємство «Завод імені В.О.Малишева» (ЗіМ), яке входить до складу ДК «Укроборонпром», заявляє про рекордний за останні три роки обсяг замовлень. На початок 2022 року загальна сума підписаних контрактів перевищила 3,4 млрд грн. Про це йдеться у прес-релізі “Укроборонпрому”.

Зараз на підприємстві виконують замовлення з ремонту танків Т-80УД. Цей контракт на суму $85,6 млн був підписаний у лютому 2021 року з Ісламською Республікою Пакистан.

«Минулого року «Укроборонпром» та «Укрспецекспорт» доклали чималих зусиль для повернення на ринок озброєння цієї країни, який є одним із стратегічних. У результаті завод ім. Малишева отримав додаткові контракти у бронетанковій галузі на загальну суму понад $32 млн у рамках військово-технічного партнерства з Пакистаном», – йдеться у повідомленні.

Цього року підприємство має намір відновити виробництво гусеничних стрічок для БМП-1/2, збільшити обсяг виробництва корпусів для БТР-4 та модернізацію спільно з Харківським БТЗ танка Т-64 до виду Т64БМ-2.

Крім цього, розглядається можливість випуску на заводі бронетранспортерів «Дозор», отримання прямих замовлень від Міноборни на поставки запчастин для бронетехніки, обговорюється питання відновлення виробництва БТР-4 та інше.

Також керівництво підприємства реалізує програми з оптимізації виробничо-управлінської структури заводу, залучення нових працівників та створення нових робочих місць для робітничих професій.

«Поточний рік для заводу ім. Малишева має стати переломним. За останні три роки ми вперше маємо такий великий обсяг законтрактованих замовлень. Це створює необхідні умови для стабільного розвитку, отримання прибутку, виконання всіх соціальних зобов’язань перед працівниками та підвищення їхніх статків. Відродити високий авторитет ЗіМ серед партнерів та замовників в Україні та світі – наша головна мета та першочергове завдання», – зазначив Олег Винник, генеральний директор підприємства

За підсумками 2021 року “Укроборонпром” збільшив обсяг виробництва на 27% у порівнянні з 2020 роком – до 39 млрд грн. За рік підприємства, що входять до концерну, виготовили, модернізували та відремонтували бронетанкову техніку майже на 5,7 млрд, що відповідає рівню 2020 року.

 

gmk.center