Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 03.05.2022

Зеленський – про наступні санкції: Доведеться блокувати всі експортно-імпортні операції з рф

Президент України Володимир Зеленський вважає, що у рамках наступних санкційних кроків доведеться блокувати всі експортно-імпортні операції з росією.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Також уже зараз варто готуватись і до наступних санкційних кроків. У будь-якому разі доведеться блокувати всі експортно-імпортні операції з росією. Бо з цього вони у москві заробляють. І навіть не розуміють, що міжнародне право й мир у Європі потрібно поважати», – сказав Зеленський.

За його словами, нині Україна разом з міжнародними партнерами працює над новими санкційними кроками проти росії. Найближчим часом очікується новий пакет від Євросоюзу. У цьому пакеті мають бути чіткі кроки на блокування доходів росії від енергоресурсів.

«Дуже віримо в це. Щоб державі-терористу не передавали мільярд євро щоденно за паливо», – підкреслив Президент.

Зеленський наголосив, що нині весь вільний світ обʼєднався, щоб ніхто не виправдовував нацизм, щоб ніхто не вбивав дітей, щоб ніхто не руйнував мирні міста, як це робить росія.

2 травня Зеленський у Києві зустрівся з міністром закордонних справ Данії. Обговорили увесь комплекс питань двосторонніх відносин, передусім оборонних, фінансову та політичну взаємодію.

«Бачу прогрес у виконанні тих домовленостей, які були досягнуті на переговорах з Премʼєр-міністром Данії. Вдячний. Отримав хороші сигнали. Обговорили й плани щодо відбудови України після війни. І підтримку нашого руху до Євросоюзу. Вдячний за те, що Данія відновлює роботу свого посольства в нашій столиці. Це вже 29-те іноземне представництво, яке повернулося в Україну», – зазначив Глава держави.

 

www.ukrinform.ua