Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.04.2020

Змінами до Держбюджету-2020 передбачено 4,9 млрд грн на програми ДФРР та 1,7 млрд грн – на соціально-економічний розвиток територій

13 квітня 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік».

На фінансування Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) передбачено 4,9 млрд грн, що дасть змогу ввести в експлуатацію вже розпочаті в попередніх роках об’єкти, зберегти робочі місця, а також не втратити довіру з боку заявників проектів до ДФРР, як інструменту реалізації регіональних стратегій.

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов впевнений: «Таке рішення дасть можливість продовжити будівельні роботи на соціально важливих проектах регіонального розвитку, забезпечити їх введення в експлуатацію вже в цьому році, не дозволить у важкий для країни період втратити робочі місця, підтримає економіку та забезпечить реалізацію проектів, які заплановані в рамках  програми «Велике будівництво».

Також на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій місцевим бюджетам передбачено кошти в розмірі 1,7 млрд грн.

За рахунок цієї субвенції у 2020 році мають бути профінансовані насамперед заходи, спрямовані на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Джерело: Урядовий портал.