Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.01.2018

“Антонов” перевезе частини ракет для SpaceX

Українська компанія “Антонов” звернулася до міністерства транспорту США з проханням дозволити позаплановий переліт вантажного літака AN-124-100 “Руслан”з Лос-Анджелеса до Флориди з метою перевезення великогабаритного вантажу компанії SpaceX. Про це стало відомо з заявки “Антонова”.

У заявці “Антонов” просить дозволу на здійснення одностороннього вантажного чартерного перельоту “для транспортування великогабаритних ракетних комплектуючих”.

Уточнюється, що йдеться про частину головного обтічника ракети, яка буде транспортуватися з аеропорту в Лос-Анджелесі в Тітусвіллі або безпосередньо до мису Канаверал, штат Флорида. Вказується, що переліт запланований в період з 10 по 13 січня на літаку AN-124-100 “Руслан” в інтересах компанії Space Exploration Technologies Corp. (“SpaceX”).

У заявці описуються габарити і вага вантажу, які становлять 1788 см на 564 см на 417 см вагою приблизно 28,1 тонни. Своєчасне транспортування цього обладнання є “критично важливим”, наголошується в документі.

Як відомо, компанія SpaceX здійснює запуски ракетоносіїв з штату Вірджинія і Флорида. Зі стартового майданчика у Флориді, на мисі Канаверал, здійснюються запуски важчих ракетоносіїв Falcon 9.

За матеріалами: СЬОГОДНІ

 

ДОВІДКА:

Державне підприємство «Держзовнішінформ» (ДЗІ) − провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр в Україні з досліджень зовнішніх та внутрішніх ринків товарів і послуг створено Міністерством зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України 25 квітня 1996 р. відповідно до Указу Президента України № 124/96 від 10 лютого 1996 року. За більш як 22 роки роботи ДП «Держзовнішінформ» понад 50 висококваліфікованих експертів видали 190 000 актів цінових експертиз, 24 000 товарних експертиз та 27 000 цінових товарних довідок.

Ознайомитись із основними напрямками діяльності підприємства та замовити дослідження ринків, Акт цінової експертизи на товар чи послугу тощо Ви маєте можливість в он-лайн через розділ – ПОСЛУГИ