Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 19.02.2021

Авіакомпанія МАУ з березня розпочинає поступове відновлення рейсів

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” з березня відновлюватиме деякі скасовані під час карантину рейси та збільшуватиме частоту польотів на популярних напрямках.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі авіакомпанії.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» з 1 березня розпочинає поступове відновлення своєї мережі. Зокрема, відновлює низку рейсів, які були скасовані через карантинні обмеження, та збільшує кількість частот на найбільш популярних напрямках”, – йдеться у повідомленні.

Так, на початку березня 2021 року авіакомпанія відновлює рейси з Києва до Женеви та Праги, а наприкінці – виконуватимуться рейси з Києва до Ларнаки, Вільнюса, Барселони та Кишинева. Також буде відновлене повітряне сполучення між Одесою та Стамбулом.

Збільшення частот відбудеться між Києвом та Дубаєм (до 6 рейсів на тиждень), а з травня – між Україною та Стамбулом (до 21 частоти на тиждень).

МАУ виконає рейси за наступними маршрутами: Київ (KBP) – Делі (DEL) – Київ (KBP) – 25.02, 05.03, 13.03, 18.03; Київ (KBP) – Ташкент (TAS) – Київ (KBP) – 28.02, 10.03, 21.03, 31.03, зворотний рейс наступного дня.

У березні авіакомпанія збільшить частоту польотів до щоденної (7 разів на тиждень) за маршрутами з Києва до Амстердама, Парижа, Мілана, Тбілісі, Єревана.

Виконання рейсів Київ (KBP) – Тель-Авів (TLV) – Київ (KBP) планується 14 разів на тиждень з травня.

Як повідомлялося, пасажиропотік аеропортів України у 2020 році зменшився на 64,4% порівняно з 2019 роком.

У березні 2020 року Україна тимчасово зупинила в рамках карантинних заходів через пандемію COVID-19 авіасполучення. З 5 червня минулого року в Україні відновили внутрішнє авіасполучення і 15 червня – міжнародне. Проте авіасполучення між Україною та країнами світу залежить від рішень урядів інших держав.