Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.10.2023

Brent здешевшала до $87,92 за барель

Котирування нафти слабко знижуються вранці у середу на тлі деякого послаблення побоювань негайної ескалації конфлікту на Близькому Сході.

Ринок, як і раніше, стурбований можливістю розростання конфлікту між Ізраїлем і ХАМАС і скорочення постачань нафти з регіону внаслідок цього, проте останнім часом такі побоювання дещо послабшали у зв’язку із закликами до Ізраїлю переглянути плани щодо наземної операції в секторі Газа, зазначає MarketWatch.

Президент США Джо Байден і спадкоємний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман домовилися робити дипломатичні зусилля для підтримки стабільності на Близькому Сході й перешкоджати розростанню конфлікту між Ізраїлем і ХАМАС, повідомив Білий дім.

На 8:15 за київським часом грудневі ф’ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,15 (0,17%), до $87,92 за барель. У вівторок Brent здешевшала на $1,76 (2%), до $88,07 за барель.

Грудневі ф’ючерси на WTI на цей час дешевшали на Нью-Йоркській товарній біржі NYMEX на $0,2 (0,24%), до $83,54 за барель. За попередню сесію контракт здешевшав на $1,75 (2,1%), до $83,74 за барель.

Трейдери чекають на дані Міненерго США про запаси енергоносіїв у країні.

Оцінки Американського інституту нафти (API), опубліковані в ніч із вівторка на середу, показали зниження запасів нафти в США на тижні, що завершився 20 жовтня, на 2,668 млн барелів.

 

enkorr.ua