Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 09.12.2019

Держзовнішінформ взяв участь у конференції на тему: «Митниця як помічник бізнесу»

У п’ятницю, 6 грудня, представники державного підприємства «Держзовнішінформ» взяли участь у конференції на тему: «Митниця як помічник бізнесу», організаторами якої були Асоціації митних брокерів України, «Гарант-Сервіс» та ін.


Метою проведення заходу був обмін думками щодо нововведення у законодавстві України з митної справи, а також практичні рекомендації щодо застосування фінансових гарантій.

Заступник директора ДП «Держзовнішінформ» Віктор Винник виступив з презентацією про діяльність підприємства перед учасниками і розповів про досягнення компанії за останній час, зокрема проаналізував стан, тенденції розвитку ринків України, окреслив перелік товарів та послуг Держзовнішінформу.

Представники бізнесу мали змогу почути плани Міністерства фінансів України та Державної митної служби України щодо запровадження інституту АЕО та імплементації процедури спільного транзиту.

Також на конференції обговорювали концепцію інституту АЕО, міжнародний досвід і перспективи реалізації в Україні.
Під час заходу учасники проаналізували стан електронної логістики та торгівлі в Україні, застосування фінансових гарантій територією України при здійсненні імпортних операцій, а також ділилися практичним досвідом щодо підготовки, оформлення документації для здійснення транзитних вантажних перевезень територією ЄС.

Фото: «Митний брокер»