Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 21.11.2019

До уваги логістичних компаній: у Польщі нові правила перевірок на автодорогах

У Польщі з вівторка, 19 листопада, змінилися правила перевірок на дорогах. Про це повідомляє Cargo.LT.

Оновлені правила введені в дію на підставі постанови Міністерства внутрішніх справ Польщі про контроль дорожнього руху.

Згідно з правилами, служби, уповноважені на проведення перевірок на дорогах (поліцейські, інспектори дорожнього транспорту, співробітники прикордонної служби, митних і податкових органів) можуть перевірити пройдений маршрут транспортного засобу. Результат контролю направляють у Центральний реєстр транспортних засобів. Якщо під час перевірки технічного стану вантажівки виникли зауваження, транспортний засіб піддадуть більш детальному аналізу.

Контроль за участю в дорожньому русі несправних автомобілів посилився. Якщо у співробітника інспекції з охорони навколишнього середовища виникне сумнів щодо перевезених відходів, тепер йому дозволено зняти пломбу безпеки.

Що стосується правил, що регламентують роботу співробітників дорожньої поліції, то тепер під час проведення контрольних заходів поліцейський автомобіль може бути припаркований в місці, де це заборонено, але не загрожує безпеці дорожнього руху. Поліцейський може запросити водія вантажівки, яку перевіряють, в поліцейський автомобіль, якщо водій заявляє про готовність заплатити штраф платіжною карткою або іншим платіжним інструментом.