Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 07.12.2015

ДП “Держзовнішінформ” проведе прес-конференцію “Стратегічні сировинні ресурси для розвитку України до 2020 року»

15 грудня, у вівторок, о 14.30 в прес-центрі інформаційного агентства "Українські Новини" відбудеться прес-конференція  ДП "Держзовнішінформ" та Асоціації з енергозбереження та енергоефективності на тему: "Стратегічні сировинні ресурси для розвитку України до 2020 року».

У ході конференції будуть оприлюднені результати експертного дослідження Асоціації з енергоефективності та енергозбереження і ДП «Держзовнішінформ» «Стратегічні сировинні ресурси для розвитку України до 2020 року». За допомогою телефонного і e-mail інтерв'ювання експертів були визначені пріоритетні галузі промисловості країни, перелік ресурсів, що мають стратегічне значення для розвитку індустрії, а також шляхи підвищення сировинної безпеки держави. У загальній складності в опитуванні взяли участь 50 респондентів, які репрезентують бізнес-асоціації, аналітичні центри та науково-дослідні інститути, галузеві асоціації та ЗМІ.

Протягом прес-конференції експерти ДП «Держзовнішінформ» також прокоментують ситуацію із зовнішньою торгівлею металобрухтом та шляхи диверсифікації поставок енергетичного вугілля.

Учасники прес-конференції:

• Оксана Ремінская, Президент Асоціації з енергозбереження та енергоефективності;

• Олександр Голіздра, начальник управління медіа-проектів ДП «Держзовнішінформ»;

• Олександр Славинський, експерт відділу аналізу ринків ПЕК ДП «Держзовнішінформ»;

• Вадим Одаренко, експерт відділу аналізу ринків металургії ДП «Держзовнішінформ».

Попередня акредитація.

Для акредитації звертатися до прес-секретаря ДП "Держзовнішінформ" Галині Поляниці, e-mail: pr@dzi.gov.ua, тел .: (044) 391-34-92 (вн. 655), моб. тел .: 067 434-85-49.