Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.10.2021

«Дизельний завод» у Кривому Розі відновив випуск вантажних вагонів

Складання нових вагонів на потужностях підприємства тимчасово зупинили у 2020 році

«Дизельний завод» у Кривому Розі, що входить до структури «Аурум Груп», відновив виробництво вантажних вагонів. Про це повідомив UAprom з посиланням на Андрія Червоного, керівника сектору вагонобудування й ремонту групи.

З жовтня завод почав приймати нові замовлення на вагони відповідності до періоду. Складання нового рухомого складу на потужностях підприємства зупинили у 2020 році.

«На сьогодні знову є потреба на ринку. Розраховуємо, що зможемо нарощувати виробництво», – зазначив Андрій Червоний.

Крім цього, «Аурум Груп» виконує ремонти на базі «Дизельного заводу» й «Агрегатбуду» в Рубіжному. Як заявив Червоний, компанія щомісяця обслуговує по 100 вагонів і працює над збільшенням завантаження ремонтних депо.

Наприкінці літа на базі «дизельного заводу» запустили роликово-колісний цех з виробництва колісних пар. Зараз потужності підприємства дають змогу формувати близько 200 колісних пар для виробництва нових вагонів і близько 150-200 – для ремонтованих вагонів.

«Дизельний завод» заснований в 2017 році в Кривому Розі. Діяльністю заводу є виробництво піввагонів, вагонів-хоперів, думпкарів і візків. Також підприємство виконує капітальний ремонт вагонів-самоскидів для гірничо-збагачувальних комбінатів.

Як повідомляв GMK Center, за 9 місяців Україна скоротила виробництво вантажних вагонів і платформ на 42,4% в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року – до 1396 одиниць.

За підсумками 2020 року випуск рухомого складу впав на 70,1% в порівнянні з 2019 роком – до 3241 од.

 

gmk.center