Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 01.06.2020

Індустріальний парк “Біла Церква” планує залучити 250 мільйонів доларів інвестицій

Індустріальний парк “Біла Церква” затвердив план розвитку, в якому має намір до 2026 року залучити 250 мільйонів доларів інвестицій та створити понад 30 нових підприємств.

Про це повідомляється  у прес-релізі компанії, пише “Економічна правда“.

“За нашими оцінками, до 2026 року на території двох індустріальних парків буде створено додатково понад 4 тис робочих місць, побудовано 235 тис кв.м промислової нерухомості, включаючи виробничі та логістичні приміщення.

“Обсяг залучених інвестицій оцінюється в 250 млн дол”, — зазначив Володимир Хмурич, генеральний директор ІП “Біла Церква”.

Інвестиції будуть спрямовані на фінансування будівництва нових виробництв та логістичних комплексів, докомплектацію наявних виробництв, автоматизацію бізнес-процесів та науково-дослідні розробки, які будуть сприяти розвитку інновацій та впровадженню кращих галузевих практик.

Також це інвестиційно-привабливими вважаються проєкти з енергозбереження та ІТ-проєкти.

У прес-релізі повідомляється, що “Індастріал Парк Менеджмент” (ІПМ) переміг в конкурсі з вибору керуючої компанії індустріальних парків “Біла Церква 1” і “Біла Церква 2”.

Нагадаємо:

Загальна площа ІП “Біла Церква” – більше 70 га. За даними прес-служби, на початок 2020 року резидентами індустріального парку є шість компаній. Першим проєктом став завод електрофурнітури Plank Electrotechnic LLC.