Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.06.2022

Компанія «Старпласт» повністю запустила виробництво в Харкові

Підприємство забезпечене фахівцями, сировиною та стартовим пакетом замовлень

Компанія «Старпласт» повністю запустила виробництво у довоєнному режимі в Харкові. Про це заявив Ігор Хорошилов, провідний інженер-конструктор компанії, на своїй сторінці у Facebook.

«Протягом місяця працівники нашої компанії виходили на робочі місця лише за необхідності. Відсьогодні підприємство розпочинає роботу в звичайному режимі», – зазначив Ігор Хорошилов.

Зазначається, що всі ділянки виробництва укомплектовані достатньою кількістю спеціалістів. Підприємство забезпечене сировиною та стартовим пакетом замовлень.

«Старпласт» виготовляє сталеві профілі будь-якої складності, зокрема:

  • профілі армуючі для вікон та дверей ПВХ;
  • профілі будівельні ЛСТК;
  • профілі для сонячної енергетики;
  • монтажні профілі для інженерних систем;
  • профілі для виготовлення сталевих дверей;
  • спеціальні профілі за наданими кресленнями.

Нагадаємо, раніше роботу своїх металобаз у Києві та Київській області відновила металотрейдингова компанія Vartis. Зокрема, запустилися 4 металобази у Києві та 10 – в області.

Нагадаємо, після початку війни львівський склад металотрейдингової компанії «Метінвест-СМЦ» опинився у епіцентрі продажів. У зв’язку з цим з оновленого на початку року автопарку компанії до металоцентру було передано додаткові автомобілі для доставки.

У Львові значно збільшилося відвантаження металу як місцевим клієнтам, так і споживачам з інших регіонів. Серед покупців збільшився попит на листовий і фасонний прокат. Також склад регулярно поповнюється продукцією, виробленою на діючих підприємствах групи «Метінвест» – щодня надходить понад 450 тонн прокату.

 

gmk.center