Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.01.2021

ДКП “Луцьктепло” оголосило тендер на модернізацію центральних теплових пунктів

В рамках реалізації Проєкту модернізації централізованого теплопостачання м. Луцька, який ДКП “Луцьктепло” реалізує із залученням кредитних коштів, розпорядником яких є Європейський банк реконструкції та розвитку, і за підтримки в якості гаранта Проєкту Луцької міської ради, оголошено Тендер на модернізацію центральних теплових пунктів (ЦТП).

Відповідне оголошення про початок закупівельної операції опубліковано 12 січня 2021 року на офіційному порталі ЄБРР – Порталу для клієнтів ЄБРР з електронних закупівель (ECEPP)

Усі зацікавлені компанії можуть отримати доступ до Тендерної Документації безпосередньо на Порталі ECEPP.

Нижче наводимо переклад запрошення.

_________________________________________________

Проєкт: Централізоване теплопостачання м. Луцька
Україна: 3с Модернізація Центральних Теплових Пунктів

Назва проєкту: Централізованого Теплопостачання м. Луцька
Номер проєкту ЄБРР: 40858
Країна: Україна
Назва клієнта: Державне Комунальне Підприємство «Луцьктепло»
ECEPP ID: 11823660
Назва закупівельної операції: 3c Модернізація центральних теплових пунктів
Опис закупівельної операції: Модернізація центральних теплових пунктів
Тип закупівель: Роботи
Метод закупівель: Відкритий тендер, дві стадії
Галузь: Муніципальна та екологічна інфраструктура
Тип повідомлення: Запрошення для учасників тендеру, дві стадії
Дата публікації: 12.01.2021, 06:55 (час за Лондоном)
Дата випуску: 12.01.2021, 10:00 (час за Лондоном)
Дата закриття: 03.03.2021, 10:00 (час за Лондоном)

Запрошення до участі в Тендері, Дві стадії

1. Інформація про джерела фінансування

Вище названий клієнт має намір залучити кредитні / грантові кошти, розпорядником яких є Європейський банк реконструкції та розвитку (далі – Банк) на покриття витрат вище зазначеного контракту.

Додаткова фінансова інформація:

Будь-якої іншої інформації не надано.

2. Інформація про закупівельну операцію

Контракт регулюється Політиками та Правилами Закупівель Банку і відкритий для участі фірм з будь-якої країни, якщо інше не передбачено документами про закупівлю.

Тип контракту і метод закупівель визначено вище. Повний опис закупівельної операції доступний у документації та розміщений у вільному доступі на Порталі ECEPP.

Документація буде включати наступну інформацію: детальні технічні і фінансові вимоги; будь-яку інформацію про лоти; очікуваний результат; прийнятність для участі та кваліфікаційні вимоги до учасника; дата початку контракту; запланована тривалість виконання контракту; будь-які вимоги щодо комунікації; будь-яка інша належна інформація.

Ця закупівельна операція буде виконуватися шляхом використання Порталу для клієнтів ЄБРР з електронних закупівель (ECEPP). Потенційні учасники можуть отримати доступ до закупівельної операції, натиснувши на посилання нижче або на кнопку «Отримати Доступ до Можливості» (якщо ви переглядаєте це повідомлення через ECEPP). Зареєстровані учасники можуть увійти у систему і отримати доступ до документації миттєво, а незареєстровані учасники можуть це зробити після проходження короткої процедури реєстрації:

https://ecepp.ebrd.com/respond/43U2T23WFA