Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.01.2021

Мінцифра: Упродовж 2020 року понад 8 млн українців авторизувалися у системі id.gov.ua

За 2020 рік понад 8 млн авторизацій здійснено, а 56 схем е-ідентифікації стали доступними в системі ICEI id.gov.ua

Міністерство цифрової трансформації запустило оновлену платформу, яка надає зручну та безпечну електронну ідентифікацію за допомогою електронних підписів, Mobile-ID та BankID: https://id.gov.ua . Завдяки цій системі отримувати електронні послуги ще простіше і швидше, використовуючи кваліфікований електронний підпис.

Система допоможе вам отримувати публічні послуги онлайн, користуватися електронним документообігом та спростить ведення бізнесу.

“Мінцифра прагне, щоб українці були впевнені в безпеці своїх даних. Саме тому ми перевіряємо всі продукти на відповідність законодавству. Платформа має атестат КСЗІ, а персональні дані захищені належним чином та використовуються лише за безпосереднім призначенням”, – Людмила Рабчинська, заступник Міністра цифрової трансформації України.

Якщо ви зустрічаєте на сайтах поле «Авторизуватися за допомогою ICEI» — знайте, що тут ви можете швидко та безпечно пройти електронну ідентифікацію.

Ознайомитися із усіма можливостями електронного підпису та розібратися із тим, як поводитися з персональними даними, можна завдяки 2 освітнім серіалам на платформі Дія.Цифрова освіта. Це 14 серій тривалістю до 8 хвилин.

Серіали доступні тут:

  1. Освітній серіал “Персональні дані”
  2. Освітній серіал “Електронний підпис”

Джерело: Урядовий портал.