Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.03.2022

На Волині відновили роботу майже 80% підприємств та бізнесу

У Волинській області станом на 25 березня повернулися до роботи майже 80% підприємств та бізнесу.

Про це в Телеграмі повідомив очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, передає Укрінформ.

«Наша область залишається спокійною територією, кордони якої не порушені. Дякуємо за це військовим, котрі вже місяць не дають ворогу навіть шансу захопити нашу землю. Тим часом ми продовжуємо працювати в тилу та забезпечувати повноцінну життєдіяльність області. На сьогодні в області до роботи повернулась близько 80% підприємств та бізнесу. Впевнений, що невдовзі ця цифра зросте до 90%», – написав Погуляйко.

Як повідомляє Волинська ОВА, в області є багато територій та можливостей для релокації підприємств із зони бойових дій.

Зокрема, в Луцькій міській раді створили Центр підтримки та евакуації бізнесу який покликаний допомогти підприємствам, що хочуть евакуюватися із зони активних бойових дій. Наразі Центр бирає інформацію від місцевих підприємців та представників бізнесу з інших регіонів про наявні потужності і потреби, а також допомагає обом сторонам вийти на перемовини.

Як повідомлялося, українські підприємства, які знаходяться у зоні активних бойових дій, можуть отримати державну допомогу в переміщенні своїх потужностей до Західної України. Для цього запущено програму з релокації українських виробництв за підтримки держави.

Як повідомляв Укрінформ, уже 40 українських підприємств переміщені із зони активних бойових дій за програмою з релокації виробничих об’єктів. 18 компаній відновили роботу на новому місці. Найближчим часом потужності ще 299 компаній доправлять до нового місця роботи.

 

www.ukrinform.ua