Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.01.2021

Найбільший європейський оператор автобусних перевезень почав продавати квитки через Privat24

Найбільший європейський оператор автобусних перевезень FlixBus оголосив про початок співпраці з ПриватБанком. Тепер всі квитки FlixBus можна купити в мобільному додатку Privat24 і через веб-інтерфейс Приват24, а також в касах банку і через термінали самообслуговування.

Про це повідомляє пресслужба банку, пише ШоТам.

Як це відбувається?

За допомогою квиткових сервісів банку можна забронювати будь-які рейси FlixBus по всьому світу (це 34 країни Європи, а також Туреччина і США). Після оплати клієнт отримує квиток на електронну пошту, також він буде доступний в додатку Privat24. Куплений таким чином квиток можна відразу використовувати для посадки в автобус, його не обов’язково роздруковувати і не потрібно обмінювати в касі. 

Через ПриватБанк можна також придбати квитки на рейси FlixBus з пересадками (хоча такі квитки поки що недоступні в мобільній версії Privat24). Це дає пасажиру можливість доїхати до міст, які не мають рейсів з прямим сполученням. На практиці це означає, що українські пасажири зможуть доїхати в комфортному автобусі в більшість країн Європи через великі транспортні хаби FlixBus в Польщі (Варшава, Краків), Чехії (Прага) і Німеччини (Берлін).

Що таке FlixBus

FlixBus вийшов на український ринок в червня 2019 року, і сьогодні наростив свою мережу до 14 ліній з України. Автобуси FlixBus доступні для жителів 12 областей України: Київської, Житомирської, Рівненської, Львівської, Одеської, Черкаської, Вінницької, Хмельницької, Тернопільської, Волинської, Івано-Франківської та Чернівецької.

Починаючи з літа 2020 року, на всіх лініях FlixBus застосовуються підвищені стандарти безпеки та гігієни. Після кожної поїздки проводиться професійна дезінфекція автобусів. Пасажири зобов’язані під час поїздки носити маску, закриваючи нею ніс і рот. Компанія також нагадує своїм клієнтам про необхідність уважно перевіряти правила в’їзду в країну перед плануванням поїздки.