Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.08.2021

Один із двох електропоїздів Skoda вийде на маршрут після ремонту до кінця 2021 року – “Укрзалізниця”

Один із двох двоповерхових потягів Skoda, які ремонтують на Київському електровагоноремонтному заводі, вийде на маршрут до кінця поточного року, повідомила прес-служба АТ “Укрзалізниця” (УЗ) у вівторок.

В УЗ зазначили, що ремонт цих поїздів було розпочато в лютому 2021 року і дотепер працівники заводу вже встигли виконати значний обсяг технічних робіт.

Окрім того, Skoda Transportation Group здійснила обстеження на наявність дефектів і розпочала ремонт обладнання, роботи над яким мають відбуватися на заводі-виробнику.

“Капітальний ремонт поїздів передбачає ремонт ключових вузлів, агрегатів, практично всіх систем та обладнання. Поїзди мають вийти після ремонту як нові. На заводі взяли гарний темп, прогнозуємо: вже до кінця цього року один із них вийде на маршрут”, – наводить слова в. о. голови правління компанії Івана Юрика прес-служба.

Він також зазначив, що фахівці Київського електровагоноремонтного заводу пройшли навчання в Чехії з технології ремонту поїздів Skoda. Завдяки цьому УЗ може відмовитися від послуг сторонніх організацій за певними видами робіт і, як результат, заощадити майже 10 млн грн.

“Менш дрібні роботи, наприклад систем кондиціювання, дверей, крісел машиністів, санвузлів, будемо виконувати власними силами, завдяки чому збережемо цінний фінансовий ресурс. Для цього фахівці нашого заводу вже пройшли відповідне теоретичне та практичне навчання”, – зазначив Іван Юрик.

Потяги Skoda EJ675 є двосистемними (курсують електрифікованими ділянками на постійному та змінному струмі), кожен поїзд складається з шести двоповерхових вагонів і має 636 місць. Зазначені поїзди були придбані перед чемпіонатом з футболу Євро-2012 – відтоді повноцінний капітальний ремонт не проводився

 

ua.interfax.com.ua