Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 24.07.2023

Підприємство Рівнеазот відновило виробництво аміаку та аміачної селітри

Рівнеазот із групи підприємств азотного бізнесу Group DF після проведення модернізації запустив роботу цехів аміаку та аміачної селітри потужністю 1350 та 1560 тонн/добу відповідно. Про це повідомили у пресслужбі Group DF.

«Запуск виробництва відбувся без збоїв, відповідно до виробничого плану. На нас чекає активний осінній сезон», – зазначив голова правління «Рівнеазоту» Михайло Заблуда.

Згідно з повідомленням, відновленню роботи ключових цехів передувала масштабна модернізація основного обладнання в цеху «Аміак-2», в рамках якої було проведено капітальний ремонт агрегату підготовки синтез-газу №1, синтезу аміаку №1 та №2, проведено заміну обладнання на більш ефективне, виконано роботи з антикорозійного захисту реактора конверсії природного газу.

У ході цих робіт було підвищено ефективність енергетичних та витратних показників обладнання виробництва аміаку.

«Масштабна реконструкція основного обладнання була також проведена в цеху аміачної селітри – одному з основних виробничих цехів «Рівнеазоту». У цеху повністю замінено труби у випарному апараті (721 шт), проведено ремонт підігрівача азотної кислоти та відновлення конвеєрного обладнання, антикорозійний захист, антикорозійний захист.

Group DF консолідує активи у газорозподільній, хімічній, титановій та портовій галузях, а також у сфері сільського господарства та медіа. Засновник та власник Group DF – український бізнесмен Дмитро Фірташ.

Ostchem – азотний холдинг Group DF. До нього входить «Рівнеазот», Черкаський «Азот», а також «Сєвєродонецький «Азот» та «Стирол» (не працюють і знаходяться на окупованих територіях).

 

minprom.ua