Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 09.06.2023

Південна Корея готова ділитися технологіями та досвідом розвитку “розумних міст”

Ганна Замазєєва, голова Держагентства України з енергоефективності та енергозбереження, повідомила про готовність Південної Кореї ділитися досвідом впровадження технології “розумних міст”, а також заявила про зацікавленість партнерів узяти участь у Національній платформі енергоефективності та декарбонізації.

“Провела продуктивну зустріч із представниками корейської групи DASAN Group – одного зі світових лідерів у сфері телекомунікаційних мереж і розумних технологій. Компанія працює над розвитком “розумних міст”, які стають дедалі популярнішими в Південній Кореї та світі загалом. Такий прогресивний шлях розвитку потрібен і Україні”, – написала вона в телеграм-каналі в четвер увечері.

Замазєєва наголосила, що є спільне бачення відновлення і розвитку українських міст за новітніми трендами і сучасними технологіями.

Також вона повідомила, що представила партнерам українську ініціативу – Національну платформу енергоефективності та декарбонізації, заявивши про їхню зацікавленість узяти участь у ній.

“Це буде великий майданчик для бізнесу та громад із доступом до фінансування та світових технологій і рішень. Корейська група вже зацікавилася можливістю участі в платформі та має намір залучити десятки нових іноземних компаній у сфері енергоефективності”, – зазначила Замазєєва.

 

ua.interfax.com.ua