Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.09.2023

Податкова запустила мобільний застосунок для користувачів

Державна податкова служба розробила інструмент для отримання електронних сервісів для громадян – застосунок «Моя податкова».

Про це повідомляє пресслужба установи, передає Укрінформ.

«Від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS», – йдеться в повідомленні.

В ДПС підкреслюють, що за допомогою застосунку громадяни можуть скористатися електронними сервісами, а також сплатити податки.

Так, у розділі «Мої дані» можна отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання, обʼєкти оподаткування, обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.

У розділі «Послуги» користувачам доступні направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів та подання податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка).

У розділі «Повідомлення» можна завантажити квитанції, відомості з Державного реєстру фізичних осіб, інформацію з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору тощо.

Наголошується, що мобільний застосунок буде доповнюватися новими можливостями сервісами.

Як повідомлялося, Міністерство фінансів та Державна податкова служба посилюють співпрацю з міжнародними партнерами задля пришвидшення гармонізації податкового законодавства до права ЄС.

 

www.ukrinform.ua