Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.07.2019

Prozorro запустив перший державний онлайн магазин

В Prozorro з’явився новий інструмент, який ще швидше і простіше за допорогові закупівлі та звіти про укладені договори.

Про це повідомляє прес-служба Prozorro на своїй сторінці у Facebook.

Prozorro Market — перший державний онлайн – магазин, де замовники можуть закупити товари на невеликі суми.

Переваги Prozorro Market, що стануть у нагоді найпрогресивнішим замовникам:

  •  Купівля товарів без оголошення тендеру, як в звичайному інтернет-магазині: заходите в каталог, обираєте товар, клікаєте “придбати”, чекаєте на доставку.
  •  Це офіційний інструмент системи електронних публічних закупівель Prozorro, який діє на підставі наказу ДП “ПРОЗОРРО” №16 (http://bit.ly/2Y7IVu8) і листа-роз’яснення Міністерство економічного розвитку та торгівлі України (http://bit.ly/2LodINh).
  •  Всі постачальникі, які розмістили свій товар в Prozorro Market вже пройшли кваліфікацію адміністраторів каталогу (ДУ “Професійні закупівлі” чи ДП “Медичні закупівлі України” в залежності від типу продукції). Замовнику не потрібно проводити відбір та процедуру кваліфікації.
  • Новий інструмент дає можливість закуповувати швидко та без тендеру, при цьому дотримуватися принципів здійснення закупівель, які передбачені в статті 3 Закону. Закупівля через Prozorro Market є закупівлею з застосуванням електронної системи закупівель, на відміну від закупівель поза системою та звітів.
  • Швидке вирішення форсмажорів. Наприклад, зламався ноутбук, ви зможете без зайвого клопоту обрати постачальника, який продасть вам новий.
  • Післяоплата та договір. Постачальники в Prozorro Market розуміють особливості закупівель за державні кошти, та готові укладати договори і працювати на умовах післяоплати. Протягом тижня постачальник відправить ваше замовлення.

Крім того,  під час замовлення система сама сформує чернетку звіту про укладений договір. Чернетку звіту можна буде опублікувати після укладання договору.