Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 03.03.2020

Reload. В Укрпошті відбулася зміна топ-менеджменту

Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський провів кадрові ротації в керівництві компанії, в тому числі із залученням менеджерів із приватного бізнесу.

В Укрпошті провели перезавантаження керівництва компанії.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, пише “НВ Бізнес“.

«Починаючи з цього року ми більше не виживаємо, ми будуємо нову, успішну компанію і для цього я прийняв рішення зробити reload команди, в якій ми даємо можливість проявити себе внутрішнім кандидатам і залучаємо до команди нових», — написав він у Facebook.

Валентина Дудко (Укрпошта) стає заступником гендиректора з розвитку мережі з понад 11 тис. відділень. Раніше вона обіймала посаду директора департаменту розвитку мережі та клієнтської підтримки.

Валентин Олещенко (Укрпошта) стає заступником гендиректора з корпоративного бізнесу і буде відповідати за роботу з інтернет-магазинами, юрособами і держсектором. Раніше він обіймав посаду керівника Київської міської дирекції. Йому допомагатимуть Михайло Лашкина і Алена Стьопіна, які прийшли з Нової пошти і будуть відповідати за бізнес у регіонах (Лашкин), а також за ключових клієнтів і розвиток продуктового ряду (Стьопіна).

Ірина Куц (Укртелеком) стає головним бухгалтером і буде реалізовувати проект переходу на нову ERP-платформу.

Борис Манойлов (Укрпошта) стає заступником гендиректора по IT, перед ним поставлено завдання в найближчі два роки замінити 80% IT-систем компанії. Йому допомагатимуть Олександр Панченко, Володимир Придка (Укрпошта) і Олександр Чорнолуцький (Дельта Банк).

Новими директорами дирекцій призначені:

 — Київ — Йосип Борнак (Укрпошта);

 — Харків — Юрій Савченко (Укртелеком);

 — Полтава — Юрій Набасов (McDonalds);

 — Хмельницький — Микола Громов (Датагруп).

«Це приблизно 70% тих змін, які я хочу бачити, і сподіваюся протягом березня ми закінчимо останні 30%», — написав Смілянський.