Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 11.02.2020

У Єгипті презентували партію нових українських трамваїв

Трамвайний парк єгипетського міста Олександрія поповнився ще чотирма новими трамвайними вагонами К1Е6 українського виробництва.

Про це повідомляє пише #ШОТАМ із посиланням на Пасажирський транспорт.

Як зазначається, постачає новий електротранспорт в Олександрію українське ТОВ «Татра-Юг» з офісом в Одесі і виробничими потужностями в Дніпрі на «Південмаші».

Нагадаємо, що контракт на поставку 15 трамвайних вагонів в єгипетське місто Олександрія був підписаний ще в 2017 році. На тендері, який проводила транспортна компанія міста Олександрія, український виробник переміг низку відомих світових виробників трамваїв. Спочатку очікувалося, що контракт на поставку 15 трамвайних вагонів буде виконано впродовж 2,5 років, проте через фінансові проблеми у єгипетської сторони поставка трамвайних вагонів затягнулася.

Новий трамвай обладнаний для маломобільних пасажирів кнопками відкриття дверей, рампами для інвалідів-візочників і спеціальним місцем для них в салоні з можливістю фіксації інвалідного візка.

У трамваях К1М6 встановлюються камери внутрішнього і зовнішнього відеоспостереження, а також пристрої WIFI. Трамваї мають 70% низької підлоги і тому повністю відповідають вимогам інклюзивності.

Такий трамвай К1М6 споживає на 58% менше електрики, ніж більш ранні вагони. Цього показника досягли за рахунок зниження ваги кузова трамвая і пристрої рекуперації електричної енергії при гальмуванні, яке дозволяє повертати електрику в мережу.