Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.05.2019

Українська компанія потрапила до переліку кращих стартапів світу

Українська компанія із захисту прав авіапасажирів AirAdvisor увійшла до рейтингу кращих стартапів з усього світу. Про це повідомили в прес-службі компанії, передає delo.ua.

Зазначається, що в цьому переліку – учасники з 39 країн і 25 штатів США.

AirAdvisor також стає учасником боротьби за винагороду, яке складе більше 100 тис. USD. Переможець буде оголошений в Бостоні, 24 жовтня 2019 року, на церемонії вручення премій MassChallengeAwards 2019.

Довідково

AirAdvisor – це проект, що надає послуги компенсації за затримку/скасування рейсів по всьому світу. Це перша міжнародна компанія з офісом в Україні, яка захищає права авіапасажирів і стягує до 700  USD авіа компенсації кожному пасажиру, чий рейс був скасований, затриманий або кому відмовили в посадці (покриває рейси за останні 3 роки).

Компанія також повертає вартість невикористаного квитка. Право на компенсацію не залежить від громадянства пасажира та встановлено законодавством України, Європейського Союзу, США, Туреччини, Індії та ряду інших країн.

Зручний інтерфейс сайту допоможе вам безкоштовно і за пару хвилин подати свою заявку на розгляд, миттєво повідомивши розмір компенсації. Звернувшись в AirAdvisor, клієнт нічим не ризикує і нічого не платить. Компанія отримує свій відсоток тільки від стягнутої компенсації. AirAdvisor також надає цінну інформацію про можливі знижки, нові рейси та попередження для своїх клієнтів, щоб забезпечити безпечне і комфортне подорож.

Джерело: #ШОТАМ