Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 07.06.2021

Український виробник Сентравіс починає поставки нержавіючих труб для європейських мотоциклів

Нікопольський завод нержавіючих труб виготовить 3 300 метров труб для вихлопних систем преміум-класу мотоциклів і високопродуктивних транспортних засобів.

Один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб Centravis (Сентравіс, Нікополь, Україна) виграв ще один контракт в автомобільній промисловості на поставку безшовних труб з нержавіючої сталі для вихлопних систем преміум-класу в ЄС.

В цьому контракті зазначається шлях диверсифікації автомобільної стратегії компанії за рахунок додавання ще однієї сфери застосування в її портфель. Ці труби будуть використовуватися одним з найвідоміших виробників вихлопних систем преміум-класу для мотоциклів і високопродуктивних транспортних засобів в ЄС – Akrapovic. Холодний цех і гарячий цех працюють над замовленням загальним обсягом понад 3 300 метрів.

«Це важлива віха для автомобільного бізнесу, і ми сподіваємося побачити більше аналогічних можливостей на ринку, де Сентравіс має всі можливості для підтримки свого розвитку», – сказав Марчін Бозек, менеджер з продажу Centravis Central Europe.

Akrapovič відома в усьому світі як інноваційна високотехнологічна компанія, яка використовує передові технології і високоякісні матеріали в конструкції вихлопної системи. Вихлопні системи Akrapovič відрізняються поліпшеними характеристиками, неповторним впізнаваним звуком, інноваційним дизайном, легкою конструкцією, майстерністю виготовлення і довговічністю.

«Сентравіс» – один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб. Компанія заснована в 2000 році. Виробничі потужності розташовані в м Нікополь (Дніпропетровська область). «Сентравіс» входить в топ-10 світових гравців, поставляє продукцію Thyssenkrupp, BMW, Alstom, linde, Samsung, Volkswagen і іншим компаніям. На підприємстві працює понад 1 400 співробітників.

 

metallurgprom.org