Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 01.12.2021

В Україні має бути налагоджене виробництво якісної рибної продукції, – Роман Лещенко

Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко здійснив робочу поїздку до рибницького господарства, розташованого у місті Ржищів Київської області. Підприємство входить до асоціації «Українська аквакультурна спільнота». Участь у робочій поїздці також узяв Голова Державного агентства меліорації та рибного господарства України Артем Ріпенко.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Компанія займається вирощуванням осетрових видів риб, виробляє чорну та равликову ікру. Нещодавно перша в Україні взяла в оренду частку водойми загальнонаціонального користування для встановлення плавучих садків для вирощування гідробіонтів.

Юрій Яременко, керівник рибницького господарства, презентував садкову лінію та ікорний цех, який має 2 єврономера та реєстрацію в FDI (США).

Аквакультура — потужний сільськогосподарський виробничий сектор національної економіки. В Україні має бути налагоджене виробництво якісної рибної продукції», — зазначив міністр Роман Лещенко.

Під час робочої поїздки Роман Лещенко також підкреслив, що український рибогосподарський сектор потребує оптимізації та спрощення ведення бізнесу.

Артем Ріпенко зазначив, що в пріоритеті роботи Державного агентства меліорації та рибного господарства України зменшення корупційних ризиків у галузі і встановлення цивілізованої системи простежуваності рибної продукції.

 

agropolit.com