Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.12.2020

Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Данії в Україні

15 грудня 2020 року Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом  Королівства Данії в Україні Олє Егбергом Міккельсеном.

Олег Уруський проінформував пана Посла про плани з реформування оборонної промисловості України, зокрема щодо створення холдингів та корпоратизації

“Реформування оборонної промисловості України передбачає створення двох холдингів та корпоратизації підприємств. При цьому ми реалізовуватимемо реформи не заради самих реформ, а з метою створення в країні сприятливого бізнес клімату”, – зазначив Віце-прем’єр-міністр України.

Також Олег Уруський окреслив кроки, які здійснюються Міністерством в рамках імплементації Закону України “Про оборонні закупівлі”, який має набути чинності в наступному році.

Під час зустрічі сторони обговорили питання співпраці між країнами.

“Україна зацікавлена у розвитку співробітництва з Королівством Данії. Той досвід, який має країна у питаннях вітряної електрогенерації, розвитку високотехнологічних галузей промисловості, зокрема, радіолокації, а також кораблебудуванні та створені потужного флоту є корисним для України”, – зазначив Олег Уруський.

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данії в Україні Олє Егберг Міккельсен висловив готовність до розвитку співпраці між країнами.

“Україна та Данія є близькими партнерами. Данія завжди підтримувала суверенітет та територіальну цілісність України. Адже є розуміння, якщо ви в небезпеці, то й ми в небезпеці. Данія готова надати допомогу Україні в процесі реформ та розвивати співпрацю між країнами за різними напрямками”, – зазначив Олє Егберг Міккельсен.

Джерело: Урядовий портал.