Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.02.2021

Владислав Криклій підписав Протокол до Угоди про міжнародні нерегулярні перевезення INTERBUS

11 лютого, під час 7-го засідання Ради асоціації Україна-ЄС у Брюсселі Міністр інфраструктури України Владислав Криклій підписав Протокол до Угоди INTERBUS, яким запроваджуються однакові правила міжнародних регулярних і міжнародних спеціальних регулярних пасажирських автобусних перевезень у європейському просторі.

«Підписаний сьогодні мною Протокол, що доповнює Угоду про міжнародні нерегулярні перевезення пасажирів автобусами INTERBUS, дозволить Україні не лише значно покращити умови пасажирських автобусних перевезень, запозичити та впровадити ключовий європейський досвід, а й вільно конкурувати з кращими перевізниками у майбутньому. Вдячний за підтримку та співпрацю європейської сторони. Сучасним європейським автобусним перевезенням бути!» – зазначив Владислав Криклій.

За його словами, підписання Протоколу також сприятиме відкриттю для України ринку автобусних перевезень ЄС та країн-членів Угоди INTERBUS – Туреччини, Молдови, Албанії, Боснії і Герцеговини, Північної Македонії, Чорногорії.

Нагадаємо, Угоду INTERBUS було прийнято 30 червня 2001 року в Брюсселі та підписано всіма країнами Європейського Союзу, а також Молдовою, Туреччиною, Хорватією, Боснією і Герцеговиною, Албанією та Македонією. Україна приєдналася до Угоди INTERBUS у 2012 році.

Джерело: Урядовий портал.