Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.06.2021

Власник «Запоріжкран» отримав замовлення на портальний стріловий кран від ВМС США

Устаткування буде встановлено на військово-морській верфі Перл-Харбора.

Материнська компанія українського «Запоріжкран» Konecranes отримала друге замовлення на портальний стріловий кран від ВМС США в рамках угоди, про яку спочатку було оголошено в грудні 2019 року.

Замовлення на суму 43,5 мільйона доларів було розміщено в травні 2021 року і тепер стріловий портальний кран буде поставлено на військово-морську верф Перл-Харбора.

ВМС США можуть замовити 5 додаткових портальних стрілових кранів протягом наступних 5 років, що дає загальну потенційну вартість угоди приблизно в 330 мільйонів доларів.

Конструкція крана, спеціально адаптована до історичної компоновки верфей ВМС США, а також може бути використана в усьому світі на інших військово-морських верфях з аналогічними конфігураціями.

«Додаткове замовлення є підтвердженням постійної прихильності ВМФ до модернізації своїх потужностей і їх впевненості в тому, що Konecranes зможе задовольнити свої поточні і майбутні потреби за допомогою унікальних продуктів, адаптованих до суворих вимог ВМФ», – сказав Стівен Вайсанен, віце-президент з промислового устаткування Konecranes.

Спочатку створена в 1908 році як військово-морська база на гавайському острові Оаху, сьогодні військово-морська верф Перл-Харбора забезпечує довгостроковий ремонт, технічне обслуговування та модернізацію Тихоокеанського флоту США, використовуючи три сухих дока і прилеглі пірси.

Фінська транснаціональна корпорація Konecrane є основним акціонером ПрАТ «Запоріжкран» з серпня 2005 року. Здійснюючи діяльність з 30-х років минулого століття, Konecranes завоювала провідне положення на ринку підйомно-транспортного устаткування завдяки впровадженню передових технологій виробництва, бездоганній якості, високого рівня безпеки та надійності своєї продукції, її економічності.

 

metallurgprom.org